Parlay systeem voor online Blackjack

Het Parlay systeem is oorspronkelijk eigenlijk voor roulette bedoeld maar kan ook tijdens het spelen van blackjack worden toegepast. Door de gelimiteerde inzetmogelijkheden die men heeft in blackjack in vergelijking tot roulette lijkt het systeem qua uitvoering veel op het Paroli systeem waar ook een uitleg van op de site te vinden is. Uiteindelijk kunnen beide systemen gebruikt worden om meer te winnen met online blackjack. Het doel van het systeem is om met een reeks gewonnen handen een bedrag te winnen wat van tevoren wordt bepaald. Men gaat er dus vanuit dat een reeks handen gewonnen gaat worden. Dit is ook een realistische verwachting want vaak zien we dat er meerdere handen achter elkaar gewonnen of verloren worden. Om de winst tijdens de reeks gewonnen handen te maximaliseren kan het systeem Parlay worden ingezet.

Hoe werkt het Parlay systeem?

Wanneer Parlay in roulette wordt toegepast heeft een speler veel meer mogelijkheden en kan men flexibel zijn in hoe het systeem tot uitvoering wordt gebracht. Dit wordt duidelijk wanneer we uitleggen hoe het systeem Parlay precies werkt. Bij het toepassen van dit systeem wordt van tevoren een beginbedrag bepaald wat aan het begin van iedere ronde wordt ingezet. Daarnaast wordt er ook bepaald welk bedrag men wil overhouden na een winstreeks. Men kan bijvoorbeeld kiezen om met een inzet van 2 euro te beginnen en dat men hier 20 euro van wil maken. In roulette kan dit gerealiseerd worden door de 2 euro op rood of zwart in te zetten waarmee het totaalbedrag bij winst tot 4 euro wordt verhoogd. Deze 4 euro kan bijvoorbeeld op een dozijn worden ingezet waardoor het gewonnen bedrag op 12 euro uitkomt en met nog een inzet op even of oneven komt men op een totaal van 24 euro uit. Vervolgens wordt deze winst gepakt en begint men weer een nieuwe reeks beginnend met een bedrag van 2 euro. Tijdens het spelen van online blackjack heeft men echter veel minder inzetmogelijkheden en worden gewonnen handen in de meeste gevallen 1 op 1 uitbetaald en een enkele keer 2 op 3 in het geval van een blackjack hand.

Winnen online blackjack met Parlay

Of je inzet tijdens een gewonnen hand blackjack met 1 of 1,5 keer wordt verhoogd heb je zelf niet onder controle. Daarbij zijn er ook mogelijkheden om meer winst te maken door je inzet te dubbelen of kaarten te splitten in blackjack. Echter weet je nooit van tevoren wanneer de momenten hiervoor zich aanbieden. Hierdoor lijkt het toepassen van het Parlay systeem voor blackjack veel op het Paroli systeem waar de winst die behaald wordt simpelweg een X aantal handen blijft staan. Met het toepassen van het systeem Parlay weet men van tevoren niet hoeveel handen de winst blijft staan maar wel welk bedrag aan winst er overgehouden dient te worden na een gewonnen reeks handen. Bij het eerder genoemde voorbeeld van een beginbedrag van 2 euro en een eindbedrag van 20 euro zou een reeks als volgt kunnen verlopen. 2 euro winst wordt 4 euro, een volgende gewonnen hand maakt 8 euro en wanneer de derde hand met blackjack wordt gewonnen dan zal dit een totaalbedrag van 20 euro maken.